Adobe Photoshop CC 2019 Offline Install Direct Download Links - MYXANTS -->

Adobe Photoshop CC 2019 Offline Install Direct Download Links

Adobe Photoshop CC 2019 Offline Install Direct Download Links

Adobe Photoshop CC 2019 Offline Install Direct Download Links
Oktober lepas, Adobe mengumumkan pelancaran CC 2019 yang baru, yang dikatakan oleh syarikat itu adalah pelancaran produk terbesar sejak mula memperkenalkan Cloud Creative lebih enam tahun lalu. Pam Clark, Pengarah Kanan untuk Photoshop, berkata, "Hari ini adalah pengumuman produk dan pelancaran produk terbesar dalam kerjaya saya di pasukan Photoshop, dan di Adobe. Kami tidak pernah menyampaikan inovasi baru yang luar biasa kepada pelanggan pada hari yang sama. Saya tidak sabar untuk melihat apa yang anda buat! "


Dan dari apa yang kita lihat, ia kelihatan benar. Terdapat kemas kini utama merentasi keseluruhan alat dan perkhidmatan, termasuk alat Cloud Creative yang sepenuhnya baru serta ciri-ciri baru dan penambahbaikan kepada aplikasi yang sedia ada, dan juga beberapa kejutan. Seperti biasa, semua naik taraf ke aplikasi CC anda disertakan tanpa sebarang kos tambahan. Perisian CC 2019 tersedia untuk muat turun di seluruh dunia melalui Aplikasi Desktop Awan Kreatif ... Ini bererti semua orang mendapat sama ada peningkatan percuma atau percubaan percuma - tetapi sesetengah orang mahu atau perlu mengakses alat-alat baru secara langsung tanpa menggunakan pengurus muat turun / aplikasi Adobe.

Dan kami mempunyai beberapa berita hebat: Adobe baru sahaja menerbitkan satu set lengkap (puluhan!) Pautan muat turun terus untuk pelepasan CC 2019 yang baru, dan anda akan dapati mereka dalam jadual di bawah. Pautan ini pergi ke fail yang sahih dan selamat yang terletak pada pelayan Adobe, dijamin asli, selamat, sah, dan tidak akan berubah. Mereka memberi anda akses segera serta keupayaan untuk menggunakan pengurus muat turun anda sendiri (DLM) jika anda menghadapi kesulitan dengan apa yang Adobe biasanya menggunakan dan mahu mendapatkan alat atau percubaan tanpa itu ... Mereka juga boleh berguna jika anda mahu pemasangan CC 2019 luar talian untuk menggunakan, simpan, atau sambung dengan (contohnya, salin ke pemacu kilat USB, terbakar ke media DVD, pasang pada sistem lain atau mesin yang tidak berkaitan, dan sebagainya).

Dapatkan Adobe Photoshop CC dan CC Lightroom Baru untuk $ 9.99 sebulan (Harga Terus Berkala)

Kebanyakan orang memuat turun percubaan dengan mendaftar ke peringkat bebas keahlian CC dan menggunakan apl Desktop Awan Kreatif untuk memilih dan memuat turun mana-mana atau semua produk ini, walaupun dengan pautan langsung di bawah, tiada keahlian diperlukan untuk mengakses percubaan percuma.

Sama ada anda sedang mempertimbangkan hanya satu langganan aplikasi seperti Photoshop CC 2019 atau mendapatkan Cloud Creative yang lengkap, anda boleh menggunakan ujian percuma ini untuk memasang, menjalankan, dan mengaktifkan perisian baru pada sistem anda, tanpa perlu memasang semula. Semua alat CC 2019 akan dipasang dan dijalankan bersama pada komputer yang sama dengan mana-mana versi Adobe yang lebih tua seperti CC 2018, CC 2017, CC 2015, CS6, CS5, CS4, dan CS3. Percubaan CC ini berfungsi sepenuhnya selama 7 hari percuma.


Yang penting, semua bahasa produk yang tersedia (kecuali untuk bahasa Ibrani dan Arab) dimasukkan dalam muat turun berbilang bahasa tunggal, dan perisian akan dipasang ke lokasi cakera dan bahasa program yang ditetapkan dalam Keutamaan aplikasi CC Desktop Anda (dengan mungkir yang munasabah) ... Oleh itu, mungkin untuk memasang di tempat lain di komputer anda selain C :, dan juga dengan bahasa yang berbeza - tetapi anda harus menunjukkan bahawa dengan menggunakan aplikasi Desktop. Jika anda perlu memasang bahasa tambahan, jalankan pemasang yang sama sekali lagi selepas memilih bahasa lain dalam Keutamaan.

DOWNLOAD 1
DOWNLOAD 2
SHARE

Related Posts

Author

Author
Don’t settle for something you do not enjoy, it is up to you to do better and create the life you want to live!

Comment

Load Comments